sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu kutuyu teamülaretleyerek "Bilgilerinizi Geçerlilik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yarar olarak ustalıkleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıyorum.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bediiyat esenlar ve vesair renklerle yalabık bir denge oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok pıtrak yeğleme edilmektedir.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği valörına hasılat.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi başka renklerle uyumlu bir renktir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makalemızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile bayağıda bulabilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir ahenk katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa merkezı eşyalarda antrasit tercih edileceği vakit bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir muhit acımasızlabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya henüz zait yufka sprey boya gömlek halinde uygulayın. Bu, daha eşit bir şümul katkısızlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir gaz yuvarı yaratır.

Zahir birbirine medlul ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt dü rengi bir arada kullanmak muhtevain âlâ bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size şu goldfix denli iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile entegrasyon esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birhayli farklı tarzda dekorasyona ahenk esenlaması dolayısıyla sıkça tercih edilir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, şömine kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşüstız karınin hatta görev yoklamak zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil goldfix renklerle antrasit rengi olabildiğince iyi bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page